Σχετικά

Είμαστε μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων που βρίσκεται στη Νικήτη στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής.

Οι ιδιοκτήτες Γιώργος και Παναγιώτα Χατζή είναι επαγγελματίες του τουρισμού εδώ και σαράντα χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων προσπάθησαν να εξελίξουν και να αναβαθμίσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους πελάτες τους. Ο γιός τους Σάκης ασχολείται με το διαδικτυακό κομμάτι της επιχείρησης καθώς είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και συντήρηση αυτού του ιστοτόπου.

Είμαστε μία μικρή ανεξάρτητη επιχείρηση με περιορισμένους πόρους που δραστηριοποιείται σε ένα ευμετάβλητο και έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Συνεπώς πιστεύουμε ότι ο μόνος τρόπος για να αναπτυχθούμε είναι η αυστηρή προσήλωση στο όραμα, την αποστολή και τις αξίες μας τα οποία είναι:

Όραμα:

Να είμαστε η πρώτη επιλογή για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στη Νικήτη.

Αποστολή:

Να εξυπηρετούμε άριστα τους πελάτες μας έτσι ώστε να αγαπήσουν το μέρος μας και να θελήσουν ξανά να περάσουν τις διακοπές τους σε εμάς.

Αξίες:

Τιμιότητα και σεβασμός στις συναλλαγές μας με τους πελάτες μας.
Ποιοτικές υπηρεσίες συνεχώς βελτιούμενες.
Θεωρούμε τους πελάτες μας ως φιλοξενούμενους και όχι απλά σαν ξένους που αναζητούν κατάλυμα για μερικές νύχτες.
Αγαπάμε τον τόπο μας, την ιστορία του και την παράδοσή του. Πιστεύουμε ότι όσα μας συνδέουν με το παρελθόν είναι ο οδηγός μας για το μέλλον.
Ο τουρισμός είναι μία δραστηριότητα κυρίως κοινωνική και δευτερευόντως οικονομική. Συνεπώς θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με μία επαγγελματική προσέγγιση που να αποδίδει έμφαση σε κοινωνικές πλευρές όπως η φιλία, η φιλοξενία και η πολιτισμική ανταλλαγή. Δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μία ευκαιριακή απασχόληση που αποσκοπεί στο εποχικό κέρδος.
Μας χαρακτηρίζει η σκληρή δουλεία η οποία πιστεύουμε ότι στο τέλος ανταμείβεται.