Κριτικές

Συχνά λαμβάνουμε emails από πελάτες μας που αναφέρουν τις εντυπώσεις τους από τις διακοπές τους στη Σιθωνία. Να μερικά από αυτά.

Συχνά λαμβάνουμε emails από πελάτες μας που αναφέρουν κριτικές και εντυπώσεις τους από τις διακοπές τους στη Σιθωνία και τη διαμονή τους στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματά μας. Να μερικά από αυτά.

“Μείναμε 10 μέρες στα διαμερίσματά σας. Ήταν πολύ ωραία και μας άρεσε πολύ το μέρος. Θα συστήσουμε το συγκρότημά σας στους φίλους μας στο Βελιγράδι.”

Sneza & Jovo – Βελιγράδι, Σερβία

“Περάσαμε πολύ όμορφες διακοπές στη Νικήτη στο σπίτι σας και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία. Ελπίζουμε να έρθουμε και του χρόνου.”

Lumi & Cosmin – Ρουμανία

“Έπειτα από τρεις υπέροχες εβδομάδες διακοπών στη Χαλκιδική, είμαστε πάλι πίσω στη Γερμανία και θυμόμαστε συχνά τις υπέροχες ημέρες στη Νικήτη. Μας ικανοποίησε πολύ η διαμονή στο σπίτι σας και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία.”

Günter & Christl – Μόναχο, Γερμανία

“Τον περασμένο Αύγουστο, μείναμε μία εβδομάδα σε ένα από τα όμορφα διαμερίσματά σας. Περάσαμε υπέροχες διακοπές και μας άρεσε πάρα πολύ που μείναμε στο σπίτι σας. Μόλις τώρα είδαμε φωτογραφίες που τραβήξαμε κατά τη διάρκεια των διακοπών και χαρήκαμε πολύ που ξαναείδαμε τα πανέμορφα μέρη της Σιθωνίας και φυσικά το ωραίο σας σπίτι.”

Monica & Catalin – Βουκουρέστι, Ρουμανία

“ Αυτό το καλοκαίρι μείναμε στο Hatzis House και ήταν υπέροχα. Η τοποθεσία είναι ιδανική. Πολύ κοντά στο κέντρο της Νικήτης, σε ένα λεπτό βρίσκεσαι σε καταστήματα, εστιατόρια κλπ. Τα διαμερίσματα ήταν καθαρά, άνετα και οι χώροι καλά οργανωμένοι, ενώ οι τιμές ήταν πολύ καλές.”

Οικογένειες Lasica & Mikic, Βελιγράδι, Σερβία